Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Bio sam sa djevojkom 4 godine, zaručio sam ju i nakon svega ona pobaci moje dijete, odma sam otišao na prostitutku, sad idem svaki tjedan na prostitutke i uživam, ona mene prati na instagramu ali ja nju ne, imam 28 godina i uživam samo, sad su mi prostitutke prioritet, ne znam, možda nisam normalan, svu plaću potrošim na kocku i prostitutke.
18
325
0
share
odobravam
osuđujem

Ne kapiram roditelje koje pune glavu svojoj decu da moraju rađati do 30-te godine. Pustite ih da planiraju svoj život kako oni hoće.
207
21
8
share
odobravam
osuđujem

Meni su moje mačke uvijek ljepše od drugih i tuđih, po svemu, po obliku glave, po repu... Uvijek su mi ljepše, vjerovatno zato što su moje.
182
35
12
share
odobravam
osuđujem

Radio sam u firmi dugo. Raskinemo ugovor zbog nekih nesuglasica, a jedino što će mi faliti je koleginica s kojom sam radio samo par meseci. Ne znam šta da mislim. Oženjen sam i imam dete, al mi ona ne izlazi iz glave.
25
223
3
share
odobravam
osuđujem

Kad god imam težak dan na poslu jedva čekam da odem po dijete u vrtić jer ostatak dana provedemo u igri i maženju.
283
11
6
share
odobravam
osuđujem

Mislim da svi muškarci treba da se briju ispod miške. Gadilo bi mi se da me zagrli ako ima te dlake.
211
44
12
share
odobravam
osuđujem

Pre neki dan sam na Instagram reelsu video jednu proslavu rođendana uz Sekinu Gde sam ti ja. Eh... U sekundi sam se vratio dvadeset godina unazad i shvatio da sam imao prelepu mladost. Sve je bilo baš kako je trebalo da bude... Jeste narodnjak, ali s dušom.
163
23
1
share
odobravam
osuđujem

Imam drugaricu koja je dosta gadljiva osoba od kad znam za nju. Međutim, nikad ne odbija kada je neko pozove u goste, nego ide i jedva čeka da izađe i da odmah prokomentariše i hranu i kuću, u najnegativnijem smislu naravno (iako izmišlja i veliča stvari). Nekoliko puta sam joj rekla da ne ide po kućama ako joj je u glavi takva negativa, ali ona uporno ide i bezobrazno komentariše nečiji trud. Sigurno se i za mene tako nekome jada, ali mene baš briga, ja znam koliko se trudim za svoju kuću.
159
24
4
share
odobravam
osuđujem

Ljepše si izgledam u ogledalu nego na bilo kojoj kameri. Nemam slike na društvenim mrežama jer ružno ispadam na slikama...
195
10
9
share
odobravam
osuđujem

Dopisivali smo se par dana i konačno se čujemo. Kratko smo razgovarali, i on je prestao da mi se javlja. Samo mi je napisao da mu se ne sviđa moja boja glasa..
33
158
12
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva